023 512 49 49

Dakbeheer

Professioneel dakbeheer

Wildschut Dakbedekking is uw partner in dakbeheer en onderhoud. U kunt bij ons terecht voor inspectie en het reinigen van uw daken. Wij leveren dakbeheer op maat, van alleen reinigend onderhoud tot totaal Dakbeheer met planmatige visie. Aan u de keuze. Een planmatig onderhoudscontract geeft u kwaliteit en zekerheid. Het onderhoudscontract kan worden uitgebreid met keuring en inspectie van veiligheidsvoorzieningen.

Goed onderhoud is goud waard

Tegenwoordig heeft het dak meer dan alleen een waterdichte functie. Het is de vijfde gevel die steeds vaker wordt ingezet. Ook het allerbeste dak heeft onderhoud nodig, daar de conditie van een dak permanent onderhevig is aan invloeden van buitenaf. Door adequate dakbeheer kan levensduurverlenging worden bereikt.

Partner in realisatie en advisering

Wildschut Dakbedekking is uw partner in realisatie en advisering in dakbeheer, dakveiligheid en risico-inventarisatie. Wij ontzorgen u van A tot Z. Met een landelijke dekking kunt u op ons rekenen in heel Nederland.

Veiligheidsvoorzieningen

Tijdens het onderhoud is een veilige werkplek van groot belang. Daarom bieden wij een compleet assortiment van veiligheidsvoorzieningen, klik hier voor meer informatie.
Het combineren van onderhoud en keuringen van valbeveiligingsvoorzieningen met onderhoud aan het dak, levert financieel voordeel op. U heeft dan één expert op het dak voor onderhoud en inspecties/keuringen.

Mijn dakbeheer

Voor het ontzorgen van opdrachtgevers maken wij gebruik van het door ons ontwikkelde online portal Mijn dakbeheer. Opdrachtgevers kunnen met een persoonlijke code inloggen voor een gedetailleerd inzicht in hun daken. Variërend van het raadplegen van onderhoudsinspecties- en keuringen, tot aan een compleet dakdossier wat inzicht geeft in de verschillende objecten.