023 512 49 49

Opdrachtgevers

Wildschut Dakbedekking werkt voor verschillende opdrachtgevers en realiseert uiteenlopende projecten.
Hieronder een overzicht van onze diverse opdrachtgevers. Wij zijn de geschikte dakpartner voor alle projecten.
Vereniging van Eigenaars

Of het nu gaat om grootschalige renovatieprojecten of simpelweg een klein dak, u bent bij ons aan het juiste adres. De Vereniging van Eigenaars alsmede de professionele VvE-beheerder, behoort tot een klantengroep welke wij reeds vele jaren mogen bedienen. Uw medebewoners of klanten mogen op u bouwen voor adequate belangenbehartiging van de VvE. Hiervoor zal u op uw beurt moeten kunnen bouwen op de partij die u daarin ondersteunt, Wildschut Dakbedekking is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en continuïteit.
Ongeacht hoe oud uw dak is, wellicht speelt bij u de vraag wat er nodig is om een probleemloos dak te behouden, of te verkrijgen. Neem gerust contact op voor een mondeling ‘advies op maat’. Met ons als DAKMERKparticipant bent u gegarandeert van de beste kwaliteit op uw dak en de hoogste mate van zekerheid.

Particulieren

Wildschut Dakbedekking voert dakwerken uit op de meest uiteenlopende typen daken. Denk aan een (tussen)woning, bungalow of villa. Ook op uw dak zijn wij thuis. Welk type platdak dan ook, zeker is dat u met een dakdekkersbedrijf werkt welke u bedient met vakkundigheid en kennis. Wij zijn dakexperts. Dat schreeuwen we niet van de daken, dat spreekt uit onze daken.
Met ons als DAKMERKparticipant bent u gegarandeert van de beste kwaliteit op uw dak, en de hoogste mate van zekerheid.

Woningbouwverenigingen

Grote- en kleine woningbouwverenigingen behoren tot onze vaste klantengroep, welke wij reeds vele jaren mogen bedienen. Of het nu gaat om planmatig onderhoud, lekkagemeldingen of periodiek klein onderhoud, wij kunnen u in alle facetten van dakbeheer bijstaan.
Kwaliteit en continuïteit zijn onze kernwaarden. Wildschut Dakbedekking ontzorgt de klant niet alleen technisch, maar ook als dienstverlener. Resultaatgerichte samenwerkingsverbanden waar wij graag een pro-actieve rol in vervullen.

Bedrijven en (overheids)instellingen

Wildschut Dakbedekking voert dagelijks dakwerk uit in opdracht van onder andere bedrijven, institutionele beleggers en (overheids)instanties. Denk aan ziekenhuizen, gevangeniscomplexen, bedrijfshallen en kantoorgebouwen. Maar ook industrie zoals farmaceutisch, verwerkers van brandbare stoffen en voedselindustrie. Ook hier geldt dat grootte en moeilijkheidsgraad geen rol spelen. Ongeacht de functie of het gebruiksdoel van het dak, ons doel is dat onze opdrachtgevers tevreden zijn.
Wildschut Dakbedekking fungeert als hoofdaannemer en neemt daarbij alle disciplines voor haar rekening. Wij leveren een compleet pakket, waarbij u onder andere kunt denken aan installatiewerkzaamheden, bouwkundige werkzaamheden en bliksembeveiliging. Wij zijn tevens uw partner in het realiseren van duurzame doelstellingen, zoals het installeren van zonnepanelen. Eén aanspreekpunt voor de realisatie van uw gehele project.
Met onze jarenlange ervaring maken wij voor u het juiste dakadvies en de juiste keuze voor systeem en materiaal. Onafhankelijk van leveranciers komen wij samen met u tot een waterdicht plan!

Aannemers

Wildschut Dakbedekking verzorgt dakbedekkingswerkzaamheden op gebouwen in de nieuwbouw en renovatie, met de meest uiteenlopende gebruiksdoelen. Ook hier geldt dat grootte en moeilijkheidsgraad geen rol spelen. Kenmerkend voor onze samenwerking zijn betrokkenheid, wederzijdse waardering en het krijgen van de resultaten die u mag verwachten.
U moet kunnen bouwen óp en mét betrouwbare partijen. Ons werk bestaat niet alleen uit realisatie van dakwerkzaamheden, maar ook uit advisering en optimalisatie. Met het werken in bouwteam en LEAN verband hebben wij ruime ervaring. Heldere communicatie en duidelijke afspraken, maakt ons dé partner in uw bouwproces. Samen komen we tot een geheel, dat meer is dan alleen de som der delen.