023 512 49 49

Kwaliteit

Aantoonbare kwaliteit

De kwaliteit bij Wildschut Dakbedekking is aantoonbaar middels sterke certificaten. Wij bieden de hoogste mate van zekerheid in dakbedekking, met elk relevant certificaat in huis. Ons 80 jarig bestaan maakt ons niet alleen solide, het geeft ook een hoge mate van vakkennis. Hier heeft u als opdrachtgever zeker baat bij.

Kwaliteitscertificaten

Onze medewerkers beschikken over de benodigde vaktechnische certificaten en opleidingen. Als bedrijf hebben wij tevens alle kwaliteitscertificaten in huis, zo ook die voor werkprocessen en veiligheid. De historie heeft bewezen dat wij de hoogste mate van waarborg kunnen geven.

Sterke certificaten

  • Organisatie, NEN-EN-ISO 9001
  • Milieu, NEN-EN-ISO 14001
  • Uitvoering, KOMO Procescertificaat BRL4702
  • Veilgheid, VCA**
  • DAKMERK, Certificaat van Erkenning

DAKMERK, erkend kwaliteitskeurmerk

DAKMERK is het keurmerk voor daken in Nederland, met als doel ‘het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van het bitumineuze en kunststof dak’. Op alle projecten die wij opleveren geven wij het DAKMERK garantie af. Vanaf de oprichting participant van dakmerk. Dit biedt u de hoogste mate van zekerheid die er is.

DAKMERK Multigarantie

Multifunctionele daken met begroeing, verharding, zonnepanelen, parkeerdek en/of speeltuin krijgen de DAKMERK Multigarantie. Deze garantie dekt het verwijderen en terugplaatsen van de multifunctionele afwerking. Oftewel; gecontroleerde en gegarandeerde dakkwaliteit.