023 512 49 49

Daksystemen verbouw / renovatie

Verbouwing / renovatie van daksystemen

Wildschut Dakbedekking is uw partner, wij denken mee met de opdrachtgever én eindgebruiker. Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom hebben wij de benodigde certificaten in huis. Ons vertrekpunt is een goed vooronderzoek en het beste dakadvies gericht op de bestaande situatie. Alle resultaten gebaseerd op de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Dakadvies

Dankzij jarenlange ervaring hebben wij de benodigde expertise in huis voor het beste dakadvies. De functie van het dak is vandaag de dag divers en vereist logistieke oplossingen. Wildschut Dakbedekking is specialist hierin. Ook hebben wij specialistische software in ons bezit. Hiermee maken wij in eigen beheer berekeningen van onder meer bouwfysische vraagstukken en windbelasting.

Uitvoering

De realisatie van een project kan veel uitdagingen met zich meebrengen. Naast de techniek van dakbedekking is het organiseren en plannen van de werkzaamheden, in veeleisende omstandigheden, onze specialiteit. Wij kijken altijd naar het minimaliseren van overlast voor gebruikers en omwonenden.

Onderhoud

Professioneel Dakbeheer is de garantie voor een lange levensduur. Ieder dak heeft onderhoud nodig, zelfs het allerbeste dak. Daken zijn continue onderhevig aan negatieve invloeden van buitenaf. Denk aan extreme temperaturen, temperatuurwisselingen, weersomstandigheden, gebruiksbelasting, verontreiniging en wateraccumulatie.
Ook voor professioneel Dakbeheer is Wildschut Dakbedekkingen uw partner.

DAKMERK Multigarantie

Met DAKMERK garantie heeft u altijd de beste garantie voor uw project. In aanvulling met MULTIgarantie voor daken met multifunctionele toepassingen heeft u de beste combinatie voor u dak.