023 512 49 49

Daksystemen nieuwbouw

Aanleg nieuwbouw daksystemen

Bij Wildschut Dakbedekking kunt u terecht voor het totale pakket van de aanleg van nieuwbouw daksystemen. Wij zijn uw partner, om samen tot de beste invulling en uitvoering te komen. Er zijn veel mogelijkheden met materialen en multifunctionele toepassingen zoals daktuinen, terrassen en vijvers op daken. Daken met panelen voor zonne-energie winnen tegenwoordig enorm aan populariteit vanwege de financiële besparingen en vermindering van de milieubelasting.

 

Materialen & systemen

Het assortiment van materialen en systemen is tegenwoordig zeer ruim. Tijdens de uitvoering van een project maken wij dan ook gebruik van moderne applicatie technieken. Vakmanschap op alle niveau’s is een voorwaarde. Het resultaat is een optimaal functionerend dak, eventueel met multifunctionele toepassingen. Wij vervaardigen alle daksystemen van bitumen tot kunststof, van alle gerenommeerde fabrikanten. Compleet van dampremmende laag tot laatste afwerkingslaag. Uiteraard geschikt voor nieuwbouw.

Samenwerkingsverbanden

Samen met de opdrachtgever en eindgebruiker streeft Wildschut Dakbedekking naar een optimale samenwerking. Om het project zowel technisch als qua uitvoering zo goed mogelijk op te leveren. Daarom gaan wij graag efficiënte samenwerkingsverbanden aan, met het werken in bouwteam en LEAN verband hebben wij ruime ervaring. Heldere communicatie en duidelijke afspraken, maakt ons dé partner in uw bouwproces. Samen komen we tot een geheel, dat meer is dan alleen de som der delen.

 

DAKMERK garantie

Met DAKMERK garantie heeft u altijd de beste garantie voor uw project. In aanvulling met MULTIgarantie voor daken met multifunctionele toepassingen heeft u de beste combinatie voor u dak.